Araçtaki Uyuşturucu Narkotik Detektörü "Kaput"tan Kaçmadı

Araçtaki Uyuşturucu Narkotik Detektörü "Kaput"tan Kaçmadı

Aksaray'da jandarma ekiplerinin uyuşturucu tacirlerinin aracına yönelik yaptığı operasyonda araç içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aksaray'da jandarma ekiplerinin uyuşturucu tacirlerinin aracına yönelik yaptığı operasyonda araç içerisindeki uyuşturucu maddeleri Jandarma Narkotik Köpeği "Kaput" buldu.

Edinilen bilgiye göre, 2 şahsın uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaşan İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçerek İzzet T. (36) ve Neşet Ç. (37) isimli şahısları takibe aldı. Şüphelileri araçta seyrederken takibe alan jandarma ekipleri bir süre sonra operasyon için düğmeye basarak aracı durdurdu. Araç içerisinde bulunan 2 şüpheli etkisiz hale getirilerek gözaltına alınırken, araç içerisinde Jandarma Narkotik Köpeği "Kaput" isimli köpek ile arama yapıldı. Yapılan aramalarda aracın torpido kısmına gizlenmiş 73 gram metamfetamin, 3 gram kubar esrar, 1 adet tabanca ve uyuşturucu madde kullanma aparatları ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Şüphelilerden İzzet T.'nin 7 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

Araçtaki Uyuşturucu Narkotik Detektörü "Kaput"tan Kaçmadı

Araçtaki Uyuşturucu Narkotik Detektörü "Kaput"tan Kaçmadı

Kaynak:Aksaray Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber