Arduino Proje Sergisi Büyük İlgi Gördü

Arduino Proje Sergisi Büyük İlgi Gördü

Vali Fahri Meral, Zübeyde Hanım Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı ve birbirinden önemli çalışmaların yer aldığı “Arduino Proje Sergisi” açılışına katıldı.

17 Ocak 2018 Çarşamba günü Hatuniye Medresesinde gerçekleştirilen açılış programına; Vali Meral ve eşi Zehra Meral, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdürü Yüksel Sağlam, okul öğretmenleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 
Okul öğrencileri tarafından hazırlanan ve gündelik hayatı kolaylaştıran çalışmaların yer aldığı sergiyi gezerek çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Meral, ilgiyle takip ettiği çalışmaların sahipleriyle bir süre sohbet ederek geleceğin bilim adamlarını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
 
Program, toplu fotoğrafın çekilmesinin ardından sona erdi.
 
Toplumun tüm kesimlerinde günlük hayatın içerisinde yaşanabilecek zorlukları kolaylaştıracak ve yaşanan sorunlara katkı verecek alternatif bir çözüm anlayışını ihtiva eden “Arduino Proje Sergisi” iki gün boyunca Hatuniye Medresesinde sergilenecek ve vatandaşlar tarafından da gezilebilecek.
 

Arduino Proje Sergisi Büyük İlgi Gördü

Arduino Proje Sergisi Büyük İlgi Gördü

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber