Asfalt Çalışmaları Sümer Mahallesi'nde Başlıyor

Asfalt Çalışmaları Sümer Mahallesi'nde Başlıyor

Yıllar boyu tren yolunun diğer tarafında kalmasından dolayı şehir merkezinden kopuk yaşayan Larende, Sümer, Yenişehir Mahalleleri son yıllarda önemli hizmetlere kavuşuyor.

Sümer mahallesindeki ana ve ara yollar önümüzdeki günlerde asfaltlanacak.

Bir süredir doğalgaz, kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu gibi alt yapı çalışmalarının yürütüldüğü Sümer Mahallesi'ndeki alt yapısı tamamlanan yollarda sıcak asfalt çalışması bu hafta başlayacak. Sümer mahallesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; “Hiçbir ayrıcalık tanımadan şehrin her köşesine hizmet götürüyoruz" diyerek şu şekilde devam etti:

“Larende, Sümer ve Yenişehir Mahalleleri yıllardır şehirden kopuk bir şekilde hizmet götürülmeyen bir yerleşim yeri halindeydi. Göreve geldiğimiz ilk günlerde Karaman'ın dört bir yanına hizmet götüreceğiz demiştik. Alt ve üst geçit projeleri ile bu mahallelerimizi ulaşım anlamında şehir merkezine bağladık.

Bu bölgenin yüzde doksanı bu yıl doğalgaza kavuşuyor. Alt yapısı olmayan cadde ve sokaklara alt yapı sistemleri döşedik. Eskimiş alt yapıyı yeniledik. Şimdi sıra üst yapıya geldi. Ekiplerimiz en geç önümüzdeki hafta başına kadar Sümer Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışmalarına başlayacak. Alt yapısı tamamlanan sokaklar sıcak asfaltla kaplanacak"dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber