Asker Olmanın Heyecanını Yaşadılar

Asker Olmanın Heyecanını Yaşadılar

Vali Fahri Meral, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında 19 engelli vatandaşımız için düzenlenen temsili askerlik yemin törenine katıldı.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından 09 Mayıs 2018 Çarşamba günü Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen yemin törenine; Vali Fahri Meral ve eşi Zehra Meral, Garnizon Komutanı Yurdakul Kazım Türkmen, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, daire müdürleri, askeri erkân, engelli vatandaşlarımız ve aileleri katıldı.
 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, İl Jandarma Komutanlığınca hazırlanan ve engelli vatandaşlarımızın askere alınmaları sırasında yaşadıkları heyecan ve mutluluğun anlatıldığı sinevizyon gösterisiyle devam etti.
 
19 engelli vatandaşımızın askerlik yemini etmelerinin ardından İl Jandarma Komutanı İlhan Şen günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı.
 
Program, askerlik yemini ederek bir günlüğüne de olsa asker olmanın heyecanını aileleriyle birlikte doyasıya yaşayan engelli vatandaşlarımıza Vali Meral ve protokol üyeleri tarafından terhis belgelerinin verilmesi ve toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.
 

Asker Olmanın Heyecanını Yaşadılar

Asker Olmanın Heyecanını Yaşadılar

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber