Atölyelerini Tanıtıp Dergi Bastılar

Atölyelerini Tanıtıp Dergi Bastılar

Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesinde Öğrenciler Masa Üstü Yayıncılık ve Teknoloji Atölyesi ile mesleklerini öğreniyorlar.

Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesine ziyaret gerçekleştiren Vali Tuncay Akkoyun, Masa Üstü Yayıncılık Atölyesi’nde okul dergisi olan “Kaldırımlar” dergisinin yayın hayatı ile ilgili bilgi alarak öğrencilerle birlikte derginin 4. sayısının basımını gerçekleştirdi.
 
"Gelecekte hangi mesleği icra ederseniz edin, yazmaktan vazgeçmeyin."
 
Gayret ve özveri ile ortaya çıkardıkları derginin önemine dikkat çeken Vali Tuncay Akkoyun, "Ekip ruhunu ortaya koyarak çıkarmış olduğunuz bu dergi bizim için çok kıymetli. Düşündüğünüzü yazmak, yazdığınızı aktarmak ve bunu da bir ürüne dönüştürmek önemli. Gelecekte hangi mesleği icra ederseniz edin, yazmaktan vazgeçmeyin. Günümüzde teknoloji bağımlılığı giderek yayılıyor. Böyle bir dönemde sizlerin kültürel ve sanatsal faaliyetler içinde yer alması bizi çok mutlu etti. İnşallah gelecekte önemli dergi ve gazetelerde sizlerin yazılarını okumayı istiyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.
 
Vali Akkoyun Teknoloji Atölyesi'ni de ziyaret ederek robotik kodlama ve 3D yazıcı ile oluşturulan ürünlere ilişkin bilgiler aldı.

9.jpg

7.jpg

11.jpg

10.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber