ATSO Akadami'den Online Eğitim

ATSO Akadami'den Online Eğitim

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ekonomi, finans, bütçe ve sosyal güvenlik gibi önemli konuların ele alınacağı online eğitim programının "Salı Buluşmaları" başlığıyla düzenleneceğini bildirdi.

Çetin, yaptığı açıklamada, ATSO Akademi ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜSEM) işbirliğinde eğitim programları gerçekleştireceklerini ifade etti.

Oda üyelerinin ve çalışanlarının nitelikli insan gücü yetiştirmesi amacıyla 1998'de kurulan ve bugüne kadar düzenlenen bin 300 eğitimden 61 bin kişinin yararlandığını aktararan Çetin, ATSO Akademi eğitimlerinin, pandemi döneminde de dijital ortamda devam ettiğini vurguladı.

Pandemi nedeniyle eğitimleri dijitale taşıdıklarına dikkati çeken Çetin, şunları kaydetti:

"ATSO Akademi'de bu dönemde, E-ticaret E-ihracat Eğitim ve Danışmanlık Projemiz kapsamında yapılan e-ticaret e-ihracat eğitimleri, kişisel gelişim, sanal fuarlara hazırlanma, dijital sigortacılıkta acentenin yeri ve önemi, kişisel verilerin korunması kanunu gibi eğitimleri bu süreçte gerçekleştirdik. Üyelerimiz için pandemi döneminde gerçekleştirdiğimiz hijyen eğitimini de ilk düzenleyen odalardan biri olduk."

Çetin, "Salı Buluşmaları" adıyla düzenleyecekleri online eğitimlerin de iki hafta arayla salı günleri 14.00-17:00 saatlerinde ücretsiz gerçekleştirileceğini aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber