AVM Soyguncusu İntihara Kalkıştı

AVM Soyguncusu İntihara Kalkıştı

Karaman’da bir alışveriş merkezinde meydana gelen silahlı soygun olayının şüphelisi Ayhan S. cezaevinde intihara etmeye kalkışarak ağır yaralandı.

Karaman’da Mansurdede Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana gelen silahlı soygun olayının şüphelisi Ayhan S. geçtiğimiz günlerde yakalanarak tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişti. Cezevine giren Ayhan S. jiletle bileklerini keserek intihara etmeye kalkıştı. Gaspçının yaralı olarak yerde yattığını gören cezaevi yetkilileri, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan soyguncu Ayhan S., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Soyguncu Ayhan S.'nin durumunun ağır olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber