Aydar ve Elvan Ailelerinin Mutlu Günü

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve Zeliha Elvan’ın oğulları Emre ile Mustafa Aydar ve Öznur Aydar’ın kızları Mervenur, Ankara’da düzenlenen nikah töreni ile mutluluğa evet dediler.

Karamanlı Bakan Elvan oğlunun mürüvvetini gördü. Elvan ve Aydar aileleri mutluluklarını yakınlarının yanı sıra siyaset ve iş dünyasından isimler ile paylaştı.

Emre ile Mervenur çiftinin nikahlarına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, TBMM Başkan Vekili Celal Adan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Özlem Zengin, Efkan Ala, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal şahitlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tebriğini ve hatırlatmalarını Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay aktardı. Binali Yıldırım'ın gençlere tavsiyeleri ise neşeli anlara vesile oldu.

Karaman’dan da Ak Partili isimlerin katıldığı nikah töreni sade bir şekilde tamamlandı.

elvan1.jpg

elvan2.jpg

elvan3.jpg

elvan4.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber