Ayrancı Kaymakamı Mehmet Göze'den Kar Çalışması

Ayrancı Kaymakamı Mehmet Göze'den Kar Çalışması

Karaman Ayrancı İlçesi Kaymakamı Mehmet Göze köy yollarında karla Mücadele kapsamında çalışmalar yapan İl Özel İdaresi Personellerinin çalışmalarını yerinden inceledi.

Karaman Ayrancı İlçesi Kaymakamı Mehmet Göze Divle-Çat-Akpınar-Melikli Köy Yollarında Karla Mücadele kapsamında çalışmalar yapan İl Özel İdaresi Personellerinin çalışmalarını yerinde inceleyerek, Ayrancı Bakım Evi Şefi ve Greyder Operatörü Osman Budak'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra personele çay ikramında bulundu.

Ardından kış şartlarından dolayı yem bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için yol kenarlarında uygun yerlere ekmek parçaları bırakıldı.

Ayrancı Kaymakamı Mehmet Göze'ye Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Ertuğrul Doğaner, İlçe Özel İdare Müdürü Umut Kocabaş ve İlçe Özel İdare Müdürlüğünde görevli Gelir Uzmanı Ahmet Delice eşlik etti.

Ayrancı Kaymakamı Mehmet Göze'den Kar Çalışması

Ayrancı Kaymakamı Mehmet Göze'den Kar Çalışması

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber