Ayrancı Kaymakamına Veda Yemeği

Ayrancı Kaymakamına Veda Yemeği

Karaman protokolü Karaman'a veda edecek olan Evren Çakır için yemekte buluştu.

Cumhurbaşkanlığının 20 Ağustos 2021 tarih ve 2021/412 sayılı kararı ile Mardin ili Derik ilçesine tayin olan Ayrancı Kaymakamı Evren Çakır için veda yemeği tertip edildi.

Tertip edilen yemekte konuşan Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, ilimizde görev yaptığı süre içerisinde verdiği başarılı hizmetlerden ve özverili çalışmalarından dolayı Kaymakam Evren Çakır’a teşekkür etti. Vali Işık, görev yaptığı süre zarfında birlikte uyum içerisinde çalıştığı Kaymakam Çakır’ın yeni görev yerinde de aynı gayretli ve özverili çalışmalarını sürdüreceğine olan inancını belirterek sağlıklı ve huzurlu bir hayat temennisiyle çalışmalarında başarılar diledi.

Ayrancı Kaymakamı Evren Çakır, Karaman’da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, çalışmalarında desteklerini esirgemeyen Vali Mehmet Alpaslan Işık, il genel meclisine ve tüm Karaman halkına teşekkürlerini ifade etti.

Yemeğin sonunda Karaman İl Genel Meclis Başkanı Eyyüp Çayır, bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı Kaymakam Çakır’a teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılı çalışmalara imza atması temennisinde bulundu.

dsc-4859-001.jpg

dsc-4873-002.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber