Ayrancı ve Ermenek’te Şükür Kurbanları Kesildi

Ayrancı ve Ermenek’te Şükür Kurbanları Kesildi

3. Kez belediye başkanı seçilen MHP’li Yüksel Büyükkarcı Ayrancı’da, İyi Partili Atilla Zorlu ise Ermenek’te Kurban kestirip vatandaşlarla buluştu.

Karaman’ın Ayrancı ilçesinde düzenlenen programa MHP Karaman İl başkanı Oktay Yılmaz ile Karaman merkez ve diğer ilçelerden partililerin Büyükkarcı’yı yalnız bırakmadığı merasimde, topluca yapılan duanın ardından kurban kesildi.

Ayrancı halkına teşekkür eden başkan Büyükkarcı, ‘’Halkımız yapılan hizmetlerin önemini görerek, ilçenin kalkınması için verdiğimiz emeğin farkında olarak tercihini yaptı. Seçim bitmiştir, bugünden sonra her dönemde olduğu gibi hangi görüşten olursa olsun bütün hemşerşilerimi kucaklayacak, hepsinin dert ve sıkıntısını kendi sıkıntım bileceğim. Üzüntümüzü birlikte, sevincimizi birlikte, çalışmalarımızı birlikte yapacağız.’’ dedi.

Sosyal Medya Hesabından İlan Etmişti

Karaman Ermenek İlçesinde ise Atilla Zorlu kazandığı belediye başkanlığı seçimleri sonrasında mazbatasını aldıktan sonra kurban kesileceğini ve vatandaşa ikramda bulunulacağını ifade etmişti.

Zorlu program sonrası yaptığı paylaşımda;

“Kurbanlarımızı kestik, Ulu Camii, Afet Evleri Ve Kent Meydanı olmak üzere 3 ayrı merkezde 4000 hemşerilerimize yemek ikram ettik. 

Beni yalnız bırakmayan hemşerilerime, muhtarlarımıza çok teşekkür ederim.” Dedi.
 

Ayrancı ve Ermenek’te Şükür Kurbanları Kesildi

Ayrancı ve Ermenek’te Şükür Kurbanları Kesildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber