Ayrancı'da Taşkın Koruma Çalışmaları İncelendi

Ayrancı'da Taşkın Koruma Çalışmaları İncelendi

Karaman'ın Ayrancı ilçesi Ambar köyü ziyaret edilerek bölgedeki taşkın koruma çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulunuldu.

Karaman'ın Ayrancı İlçesinde İlçe Kaymakamı Fatih Eroğlu, Kazımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez ve DSİ Karaman Şube Müdürü Halil İbrahim Özoğlu'nun da eşlik ettiği incelemeler sırasında Vali Mehmet Alpaslan Işık, Ayrancı Barajı taşması sonucu oluşabilecek taşkın riskinin azaltılması amacıyla DSİ tarafından yapılan taşkın kanalı açma çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı. 

Ambar köyündeki taşkın koruma çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten DSİ çalışanlarına teşekkür ederek bölge halkının konuyla ilgili sorun ve taleplerini de dinleyen Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, daha sonra yağışlarla birlikte %100 doluluk oranına ulaşan ve taşmaya başlayan Ayrancı Barajında incelemelerde bulundu.

dsc-5241.jpg

dsc-5238.jpg

dsc-5199.jpg

dsc-5187.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber