Ayrancı'ya Millet Kıraathanesi Açıldı

Ayrancı'ya Millet Kıraathanesi Açıldı

Karaman'ın Ayrancı İlçesinde Millet Kıraathanesi açılışı yapıldı.

Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen açılış programında, okul önünde gerçekleştirilen halk oyunları ekibinin gösterisi katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi. Daha sonra “Ayrancı Millet Kıraathanesi” hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Candan’ın yapmış olduğu bilgilendirme konuşmasının ardından, okul kütüphane verilerine göre en fazla kitap okuyan ilk üç öğrenciye Vali Fahri Meral tarafından ödülleri verildi.
 
KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen “Ayrancı Millet Kıraathanesi” Ayrancı Çok Programlı Anadolu Lisesi binasında Vali Meral ve protokol üyeleri tarafından hizmete açıldı.
 
Açılışın ardından, Cumhurbaşkanının başlattığı ve tüm yurda yayılan Millet Kıraathanesi’nin Ayrancı ilçesine hayırlı olmasını dileyen Vali Fahri Meral, kıraathanede incelemelerde bulunarak, kıraathanenin bölümleri hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
 
Açılış programının ardından okulun Robotik Atölyesinde incelemelerde bulunan Vali Meral, atölye hakkında yetkililerden bilgiler alarak okuldan ayrıldı. 
 
23 Mayıs 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen Ayrancı Millet Kıraathanesi açılış programına; Vali Fahri Meral, Ayrancı Kaymakamı Mehmet Göze, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Kurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, ilçe daire müdürleri, Ayrancı il genel meclis üyeleri, okul idaresi, öğrenciler,  öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. 

Ayrancı'ya Millet Kıraathanesi Açıldı

Ayrancı'ya Millet Kıraathanesi Açıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber