"Baba Ben Geldim" Ermenek'te Bugün Sahne Alacak

"Baba Ben Geldim" Ermenek'te Bugün Sahne Alacak

Ermenek'te tiyatro dolu bir gün yaşanacak

Karaman Ermenek Belediyesi Kadın Meclisinin girişimiyle, Ermenek Belediyesi sponsorluğunda, Arslanköy Kadınlar Tiyatro Topluluğu, Ümmiye koçak’ın yazıp yönettiği ‘Baba Ben Geldim’ adlı oyun ile Ermenek’te sahne alacak. Ardından ‘Yün Bebek’ adlı sinema filmi gösterimi yapılacaktır.

Ümmiye Koçak tarafından 2001 yılında kurulan ardından beyaz perdeye taşıdıkları ‘Yün Bebek’ sinema filmi ile adlarından oldukça çok söz ettiren grup, yeni tiyatro sezonu içerisinde sahneye koyduğu ‘Baba Ben Geldim’ adlı tiyatro ile Ermenek Belediyesi Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Salonunda sahne alacak. Topluluk üyesi kadınların, köy ile şehir arasına sıkışmış bir ailenin yaşam mücadelesini anlattıkları oyunda, tiyatronun kurucusu ve oyunun yazarı Ümmiye Koçak'ın yanı sıra, Duygu Koçak, Ayfer Şen, Seher Dağdur, Emine Gürlek, Necla Tuğral görev alacak.

Tiyatro gösterilerinin ardından ‘Yün Bebek’ filmi yine Ermenek Belediyesi Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Salonunda gösterime girecek. ‘Yün Bebek’ filmi:

Yazan - Yöneten : Ümmiye KOÇAK
Yapımcı : Gürhan Ötün
Senaryo Danışmanı: Fuat Demirhan
İkinci yönetmen: Yasin Korkmaz
Görüntü Yönetmeni: Kadir Baziki
Ses Operatörü: Mehmet Dahaoğlu 
Proje ve reklam danışmanı: Gökhan Şahin

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber