Babasının Halleri Küçük Kızı Korkuttu

Babasının Halleri Küçük Kızı Korkuttu

Yaşanan olay Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu girişinde yaşandı

Karaman’da bugün akşam saatlerinde yaşanan olayda, küçük kız çocuğu ile birlikte Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu’na gelen bir vatandaşın durumu korkuttu.

Yanında kızı olduğu düşünülen genç adam halsiz bir şekilde spor salonu girişinde bulunan personel odasına girdi. Halsiz duran vatandaşa güvenlik personeli rahatsızlığı olduğu düşüncesiyle yardımcı olmak istedi.

Bir müddet sonra kendinden geçen vatandaş yarı baygın uykuya dalmaya başladı.

Vatandaşın durumundan şüphelenen görevliler durumu salonda bulunan polislere bildirdiler. Daha sonra olay yerine sağlık ekipleri geldi.

Uyuşturucu madde kullandığı düşünülen genç adam sedye ile ambulansa götürülürken babasının yanında bulunan küçük kız korkarak ağlamaya başladı.

Sağlık ekibi ile hastaneye götürülen küçük kızın annesine teslimi için çalışma başlatıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum