Badminton İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Badminton İl Birinciliği Müsabakaları Sona Erdi

Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan okullar arası küçükler-yıldızlar badminton il birinciliği müsabakaları sona erdi.

03-05 Mart 2017 tarihleri arasında İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen okullararası küçükler-yıldızlar badminton il birinciliği müsabakaları 11 okuldan 90 sporcunun renkli geçen mücadelesine sahne oldu. İlk gün yıldızlar kategorisinde başlayan badminton heyecanı, üçüncü gün küçükler kategorisinde düzenlenen final müsabakalarının ardından sona erdi.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği müsabakalarda, il birinciliği için tek döken sporcular kadar beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerde büyük heyecan yaşadı.

Üç gün kıyasıya mücadelenin yaşandığı müsabakalar sonunda küçük erkekler kategorisinde Ayrancı YİBO birinci, Zübeyde Hanım Ortaokulu ikinci, Alparslan Ortaokulu üçüncü, Mümine Hatun Ortaokulu dördüncü, küçük kızlar kategorisinde Mümine Hatun Ortaokulu birinci, Ayrancı YİBO ikinci, Zübeyde Hanım Ortaokulu üçüncü, Kazımkarabekir Ortaokulu dördüncü oldu. Yıldızlar kategorisinde ise erkeklerde Zübeyde Hanım Ortaokulu birinci, Ayrancı YİBO ikinci, yıldız kızlarda Zübeyde Hanım Ortaokulu birinci, Ayrancı YİBO ikinci, Özel Başarı Ortaokulu üçüncü, Mümine Hatun Ortaokulu dördüncü olan takımlar oldu. Kategorilerinde derece giren okullar ileri bir tarihte yapılacak grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı.

Müsabakalarda dereceye giren okullara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Selçuk Akbaş ve Aydın Kaya, badminton il temsilcisi Ela Sunaoğlu, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler tarafından verildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber