Badmintonda Karaman'ın Milli Gururu Oldu

Badmintonda Karaman'ın Milli Gururu Oldu

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Melih Kağan Yavuz, 13 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası’nda 1 altın ve 1 bronz madalyanın sahibi oldu.

Bulgaristan'ın Perushtitsa şehrinde düzenlenen 13 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası'nda milli takım kadrosunda yer alan Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Melih Kağan Yavuz, yine Karaman’dan milli takım antrenörü Mustafa Çabıtçı’nın da yer aldığı şampiyonada çift erkekler kategorisinde altın madalya, karışık çiftlerde ise bronz madalyanın sahibi oldu. Kariyerinin en önemli başarılarından birini aldığını belirten Yavuz, oldukça heyecanlı geçen müsabakalarda milli forma altında en iyi şekilde mücadele ederek, kürsüde ülkemizin adını başarılı bir şekilde duyurmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Milli sporcu Melih Kağan Yavuz’u başarısından dolayı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Ankara’da gerçekleştirilen 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda çift erkekler kategorisinde altın madalya kazanarak bizleri gururlandıran ve milli takım kadrosuna seçilen sporcumuz bu kez Bulgaristan’da düzenlenen 13 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası'nda kürsüye çıkarak bizleri mutlu etmesini bildi. 4 ülkenin katılım gösterdiği şampiyonada başarılarıyla bizlere bu haklı gururu yaşatan sporcumuz Melih Kağan Yavuz’u ve yetişmesinde emeği geçen antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber