Bakan Elvan, Dündar ve Küçük Ailelerine Taziyede Bulundu

Bakan Elvan, Dündar ve Küçük Ailelerine Taziyede Bulundu

Şehit Özel Harekat Polis Memuru Muhammed Ali Mevlüt Dündar’ın cenazesine katılmak üzere ilimize gelen Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan Valilik ziyaretinin ardından Dündar ve Küçük ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Fahri Meral, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Karaman Milletvekili Recep Konuk, Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın da eşlik ettiği ziyarette ilk olarak şehit Oğuzhan Küçük’ün ailesine taziye ziyaretinde bulunan Bakan Elvan, üzüntülerini dile getirirken şehidin babası ve kardeşine sarılarak; “Devlet olarak her daim yanınızdayız.

Askerlerimiz kararlı mücadeleler sergiliyor, terörün kökünü kazıyacağız” dedi
 
Şehidin babası Alaaddin Küçük ise inanıyoruz, bu bayrak, bu inanç biz de olduğu sürece bizi yıkamazlar diyerek vakarlı bir duruş sergiledi.
 
Bakan Elvan, Vali Meral ve Milletvekilleri daha sonra Şehit Dündar’ın ailesini ziyaret ederek, burada taziye çadırında şehidin akrabaları ve komşularıyla tek tek tokalaşarak başsağlığı temennisinde bulundular.
 
Şehit Dündar’ın kardeşlerine sarılarak onların hüzünlerine ortak olan Bakan Elvan; “Şehitlik Peygamberlik mertebesinden sonra en yüce mertebedir.

İnşallah Uhud Şehitleri ve Çanakkale Şehitleri ile bir arada olurlar. Allah rahmet eylesin, şehidimizin ruhu şad olsun” dedi.

Bakan Elvan, Dündar ve Küçük Ailelerine Taziyede Bulundu

Bakan Elvan, Dündar ve Küçük Ailelerine Taziyede Bulundu

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber