Bakan Elvan İstanbul’da Karamanlılarla Buluştu

Bakan Elvan İstanbul’da Karamanlılarla Buluştu

Kalkınma Bakanı İstanbul Bağcılar’da hemşerilerine ‘EVET’i anlattı

Bakan Elvan, İstanbul Karamanlılar Derneği tarafından düzenlenen programda, Bağcılar’da hemşerileri ve STK üyeleri ile bir araya geldi.

Katılanlara hitap eden Elvan, referandum sürecini ve yeni hükümet sistemini anlatan Elvan, konunun yanlış bilgilerle çarpıtıldığını söyledi.

Elvan, hükümet ve AK Parti olarak millete ve ülkeye verdikleri öneme dikkat çekti.

İstanbul Karamanlılar Derneği adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Akdaş: "Karaman ve Ayrancı Yardımlaşma Derneklerimizin Ev Sahipliğinde Bağcılar Belediyesi Kadın Aile Kültür Merkezinde Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan ile  Referandum istişare toplantısı yapıldı. Verimli bir program oldu. Hemşerilerimiz içinden gelen soruları bakanımıza aktarıp içtenlikle cevaplandı.

Sayın Bakanımıza Bağcılar Belediye Başkanımıza Ak Parti ilçe Başkanına Belediye Başkan yardımcılarına Dernek Başkanlarımıza programımıza emek veren Dostlarımıza Katılan Hemşerilerimize Teşekkür ederiz ”dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber