Bakan Elvan, Karaman'daki Çalışmaları İnceledi

Bakan Elvan, Karaman'daki Çalışmaları İnceledi

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Karaman’da devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, ilk olarak Karaman Belediyesi tarafından yürütülen ve şehrin en büyük yeşil alan düzenleme projesi olan Türk Dünyası Kültür Parkı çalışmalarını inceledi.

Bakan Lütfi Elvan'a incelemeler esnasında; Karaman Valisi Fahri Meral, AK Parti Karaman Milletvekili Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, Daire Müdürleri ve basın mensupları eşlik etti.

Türk Dünyası Kültür Parkı'nın Karaman tarihinin en büyük yeşil alan düzenlemesi olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'a çalışmaların genel seyri ve proje hakkında detaylı bilgiler verdi.

Daha sonra yine belediye tarafından yürütülen bir başka proje olan Seyir Terasları çalışma alanına geçildi. Karaman Belediyesi'nin son dönemde daha geniş ölçekli yeşil alan projelerini hayata geçirdiğini ifade eden Başkan Çalışkan; “Devam eden projelerde çalışmaların tamamlanması ile 2019 yılına kadar 1 Milyon 400 bin metrekare yeşil alanda sahip bir şehir olacağız” dedi.
    
Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yürütülen ve Karaman'ın en prestijli konut projelerinden birisi olan Piri Reis Vadisi'nde de incelemelerde bulunan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Elvan Piri Reis Vadisi Projesinde örnek daireyi de gezdi.

 

Bakan Elvan, Karaman'daki Çalışmaları İnceledi

Bakan Elvan, Karaman'daki Çalışmaları İnceledi

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber