Bakan Pakdemirli'ye Karaman'da Belediye Faaliyetleri Anlatıldı

Bakan Pakdemirli'ye Karaman'da Belediye Faaliyetleri Anlatıldı

Bakan Pakdemirli Karaman'da Savaş Kalaycı'yı ve MHP Teşkilatını Ziyaret Etti

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Karaman Belediyesi ve belediye bünyesinde faaliyet gösteren Ongun AŞ.’yi ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın pilot il olarak Karaman’da uygulamaya başladığı Elektronik Hayvan Takip Sistemi’nin açılışı ve bazı programlara katılmak için ilimize gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Karaman Belediyesi ve Ongun AŞ.’yi de ziyaret etti.

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’dan belediye çalışmaları hakkında kısa bilgi alan Bakan Pakdemirli, günün anısına belediye şeref defterini imzaladı.

Bakan Pakdemirli, Karaman ziyaretinde; yoğun programına rağmen belediye bünyesinde faaliyet gösteren Ongun AŞ.’yi de gezdi. Giyim ve ayakkabı sektöründe üretim yapan Saya ve Tekstil fabrikasında incelemelerde bulunan Bakan Pakdemirli, yapılan işler ve tesisler hakkında Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’dan bilgiler aldı. Fabrikayı çok beğendiğini belirten Bakan Pakdemirli, çalışanlara kolay gelsin dileklerini iletti.

Bakan Pakdemirli Belediye ve MHP Teşkilatını Ziyaret Etti

Bakan Pakdemirli Belediye ve MHP Teşkilatını Ziyaret Etti

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber