Bakan Yardımcısı Ersoy'un Şehit ve Gazi Aileleri Ziyareti

Bakan Yardımcısı Ersoy'un Şehit ve Gazi Aileleri Ziyareti

İçişleri Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Projesi kapsamında ilimizde bulunan İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Vali Fahri Meral ile birlikte şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Katıldığı bir dizi programın ardından 1994 yılında Tunceli ili Mazgirt ilçesinde vatani görevini yaparken bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan er Şahin Mavi’nin ailesini ziyaret eden Bakan Ersoy, bir süre sohbet ettiği aileye şehit Şahin Mavi’nin fotoğrafının yer aldığı saatli tablo ile Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.
 
Şehit ailesi ziyaretinin ardından 1995 yılında Şırnak ili Akbilgin karakolunda vatani görevini yaparken girilen çatışmada yaralanarak gazi olan Hamza Çetin’i evinde ziyaret eden Bakan yardımcısı Mehmet Ersoy bir süre sohbet ettiği Çetin’e Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.
 
Bakan Yardımcısı Ersoy, “Şehit ve gazi ailelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatanın birliği ve bekası için canlarını veren tüm şehitlerimize rahmet, geride kalanlarına sabırlar diliyor, gazilerimize Allah’tan sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temenni ediyorum” dedi. 
 
Şehit ve Gazi aileleri ziyaretten duydukları mutluluğu ifade ederek, Bakan Yardımcısı Ersoy ve Vali Meral’e ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler.
 
Ziyaretlere Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser ve AK Parti İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan eşlik ettiler.

dsc_2585.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber