Bakanlar Karaman'a Geliyor

Bakanlar Karaman'a Geliyor

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, helikopterle bir günlük ziyaret için Karaman'a geliyorlar.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve  Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,helikopterle bir günlük ziyaret için Karaman'a geliyorlar.

3 Kasım 2017 Cuma günü Karaman'a gelecek olan Kalkınma Bakanı, AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Karaman'da DSİ Toplu temel atma merasimine katılacak. Karaman'da yapılan ve yapımı devam eden yatırımları da incelemesi beklenen Eroğlu ve Elvan'ın aynı gün şehirden ayrılacağı öğrenildi.

Bakanların Programı şu şekilde;

07.00-8.30 Ankara'dan hareket

08.40-9.30 Karaman Valiliğini ziyaret ve basın açıklaması

9.30-10.00 Karaman Belediye Başkanlığına Ziyaret

10.00-10.30 Akparti Karaman İl Başkanlığına Ziyaret

10.30-11.00 Okullar Yeşille Hayat Bulsun Projesi kapsamında fidan dikimi -

Yer:Şehit Durmuş Ali Uzun İmam Hatip Ortaokulu

11.00-12.30 DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma Merasimi ile Orman Köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve orköy kredi sertifikaları dağıtımı merasimi -

Yer:Karaman Belediyesi Lütfi Elvan kongre merkezi  

12.30-13.30 Cuma Namazı / Yemek - Yer: Aktekke Camisi 1

3.30-14.30 Karaman'dan Mersin'e Hareket 
 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber