Bana Dünya’da Misafir Olduğum Söylendi

Bana Dünya’da Misafir Olduğum Söylendi

Karaman’ın Renkli İsmi Muammer Baran İle Alakalı o hatırasını anlattı

Karaman’ın değerli şahsiyetlerinden Muammer Baran aramızdan ayrılalı yıllar geçti. Ancak ona ait hatıralar ve renkli siması her daim hatırlanıyor.

Bugün sosyal medya hesabından bir hatırasını anlatan Ak Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker ona dair duygulandırdı;

“Karaman Devlet Hastanesinde nöbetçi idim.

Hastanın olmadığı bir anda dahiliye servisinde yatan Muammer Amcayı ziyarete çıktım. İlgili Servis Hemşiresi Doktor bey, Muammer Amca tansiyon ölçtürmüyor, tahlil yaptırmıyor, ilaç almıyor dedi.

Odasına girdim kısa bir sohbetten sonra Muammer Amca tansiyon ölçtürmüyor, tahlil yatırmıyormuşsun, bunları yapmamız lazım dedim. 

Her zamanki nezaketiyle Doktor beyim siz bilirsiniz ama bana misafir olduğum söylendi demişti, Sözün bittiği yerdi.
Birkaç gün sonrada vefat etmişti. Tüm Karamanın gönlüne girebilen, alim, birçok dili konuşabilen, şiir ve hafızada üstüne olmayan, nezaket sahibi bir Allah dostu geldi ,geçti Karamandan. Onu gören bizler şanslıyız. Allah Rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.”
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber