Barış İçin İzciler Grubu

Barış İçin İzciler Grubu

Karaman Gençlik Kulübü Derneği “İzciler Grubu” tarafından hazırlanan “Barış İçin İzciler” isimli Erasmus Gençlik Değişimi Projesi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.

Karaman Gençlik Kulübü Derneği “İzciler Grubu” olarak hazırlanan “Barış İçin İzciler” isimli Erasmus Gençlik Değişimi Projesi, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilmiştir. Proje kapsamında Türkiye koordinatörlüğünde Estonya, Litvanya, Ürdün, Azerbaycan, Çekya, Makedonya ve Sırbistan’dan gelen 50 genç, Ermenek’te, projenin 5. Günü ile etkinliklere devam etmektedir.

Proje kapsamında her ülkenin kültürel tanıtımları, Dünya Barışını sağlamak için neler yapılabileceği, takım oyunları, Ermenek’in tanıtım ve turizmine katkıda bulunabilmek, doğal güzellikleri tanıtmak için tarihi ve kültürel geziler düzenlenmektedir.

7 Nisan Cumartesi Günü Saat 16:00 da Ermenek’teki Turkuaz Mesire Alanında 8 ülkenin kültürel tanıtımları, kültürel kıyafetleri, ulusal müziklerinin sergileneceği “ULUSLARARASI KÜLTÜR FUARI” düzenlenecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Yapılan açıklamada; "Projenin yürütülmesinde katkıda bulunan başta Ermenek Belediyesi Başkanı Uğur
SÖZKESEN ve diğer belediye çalışanlarına, Turkuaz Mesire Alanı personellerine teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

icerilk.jpg

Barış İçin İzciler Grubu

Barış İçin İzciler Grubu

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber