Başarıları İle Engel Tanımadılar

Başarıları İle Engel Tanımadılar

Vali Fahri Meral, Ayrancı Gençlik ve Spor Kulübü ile Karaman Gençlik ve Spor Kulübündeki engelli sporcuları kabul ederek, elde ettikleri başarılardan dolayı spor malzemeleri hediye etti.

Vali Meral’in 05 Mart 2018 Pazartesi günü Valilik Toplantı Salonundaki programına; İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, İl Genel Meclis Üyeleri Adem Kapar, Abdurrahman Akgül ve Ali Kızılkan, sporcular ve aileleri katıldı.
 
Ayrancı Gençlik ve Spor Kulübü ile Karaman Gençlik ve Spor Kulübü takımlarından sporcu ve yöneticilerin de yer aldığı programda, yetkililerden bilgiler alan Vali Meral, her iki kulübün sporcularıyla bir süre sohbet ederek, müsabakalardaki başarılarından dolayı engelli sporcuları tebrik edip başarılarının devamını diledi.
 
Engelli sporcular ve aileleri programın sonunda kendilerine desteklerini esirgemeyen Vali Fahri Meral’e teşekkür ettiler.
 
Program, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

vlk_5897.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber