Başarılı Atlet Karaman'a Mutlu Döndü

Başarılı Atlet Karaman'a Mutlu Döndü

Karaman'ın başarılı atletlerinden Yavuz Şalkacı, Türkiye Atletizm Federasyonu 2019 yılı Komple Atlet Salon Ligi 1.Kademe Yarışmalarında Türkiye 3.'sü oldu.

Türkiye Atletizm Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda düzenlenen Komple Atlet Salon Ligi 1.Kademe Yarışmalarında Karaman adına yarışan Yavuz Şalkacı, 60 metre büyük erkeklerde (Heptatlon) 7.39 derecesi ve 749 puanla Türkiye 3.'sü oldu.

Başarılı sporcuyu Komple Atlet Salon 2019 sezonunun ilk yarışında elde ettiği başarıdan dolayı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Komple Atlet Salon Ligi 1.Kademe Yarışmalarında Karaman adına yarışan ve bronz madalya kazanarak Türkiye 3.’sü olan ilimiz sporcusu Yavuz Şalkacı’yı canı gönülden kutluyorum. Alınan bu başarıların ilimizde atletizme gönül veren gençlerimiz için büyük bir motive kaynağı iyi bir referans olacağına inanıyorum. Kariyeri açısında önemli bir başarıya imza atan sporcumuzun, gelecek organizasyonlarda da büyük başarılara imza atacaklarına inancım tamdır. Bu önemli başarıdan dolayı başta sporcumuz ve antrenörü Cihan Güç başta olmak üzere, emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber