Başarılı İş Adamı Torun Sevgisiyle Haber Oldu

Başarılı İş Adamı Torun Sevgisiyle Haber Oldu

Karaman'da başlayan ticari hayatı Dünya'ya ulaşan Sami Özdağ Capital Dergisine konu oldu.

Capital Dergisi yeni sayısında iş adamlarının özel hayatlarında renkli yönlerine yer verdi. Karaman'dan Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ'da torun sevgisi ile derginin özel haberinde yer aldı.

Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ’ın henüz 1,5 yaşında Berra adlı bir torunu var.

Berra, Özdağ’ın büyük oğlu Samed’in kızı. Özdağ, “Torunum olmadan önce torun sahibi dostlarımın yaşadıklarını merakla dinler, sonra içimden güler ve abartıldığını düşünürdüm. Ama torunum olduktan sonra gördüm ki anlatılanlar abartı değilmiş, hatta eksiği varmış. Çünkü anlatılacak gibi değil, içsel bir duygu” diyor.

Özdağ, torun sahibi olmayı şöyle tanımlıyor: “Torun, sizin kökünüzden bir küçük parça ama sizden bağımsız hareket ediyor. Kontrol edemiyorsunuz ancak içinizden ona akan bir gönül pınarı var. Yakınınızda veya yanınızda olmasa bile onunla devamlı ruhen irtibat halindesiniz ve ondan kopamıyorsunuz.” Eşinin torunuyla ilgili kendisinden daha aşırı duygular yaşadığını söyleyen Özdağ, “Artık bana olan sevgisi bölündü demek az kalır, fazlasını torunuma verdi. Eşim de ben de Berra’yı çok seviyoruz. Onun sayesinde oğluma daha toleranslı davranıyor, böyle durumlarda ‘Berra torpilini kullanıyorsun’ diye takılıyorum” diyor.

Özdağ, torununun hayatlarını nasıl değiştirdiğini ise şöyle anlatıyor: “Torunum İstanbul’da olduğu zaman onunla daha çok zaman geçirmek ve ondaki gelişimleri gözlemlemek için işten eve erken gitmek için özel çaba gösteriyorum. Hatta çeşitli bahaneler icat ediyorum. Torunumun hareketlerindeki, yürümesindeki ve kelimeleri telaffuz edişindeki gelişimleri hayretle, sanki üç erkek evlat yetiştirmemiş gibi izliyorum. Oğlum Karaman’daki süt tesislerimizle daha çok ilgilendiği için Karaman’da olduklarında biz de bahane bulup memlekete gidiyor, orada seviyoruz. Ama uzakta olduğumuz zaman oğlum ve gelinim günde en az üç fotoğrafı ve videosunu gönderiyor. Zaman zaman da görüntülü görüşme yapıyoruz. Neredeyse her gün görüşüyoruz desem doğru olur.”

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber