Başarılı Sporcu Kuntoğlu’nu Ziyaret Etti

Başarılı Sporcu Kuntoğlu’nu Ziyaret Etti

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Ankara´da organize edilen Atatürk koşusunda ilimizi temsil eden ve Türkiye ikincisi olan İbrahim Bey Ortaokulu öğrencisi Mesoud Abdullahi İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

İbrahim Bey Ortaokulu Müdürü Tugay Koçak, Beden Eğitimi Öğretmeni Merve Toprak ve Antrenör Ümmühan Karaçadır’ın eşlik ettiği ziyarette, Mesoud Abdullahi’yi tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu öğrencilerin sportif faaliyetlerde elde ettikleri başarıları önemsediklerini belirtti.

Başarılı sporcuya, hedeflerinin büyük olması gerektiği yönünde tavsiyelerde bulunan Kuntoğlu, “Bir şeyi başarmak, onu ne kadar istediğinizle orantılıdır. Bu nedenle öncelikle kendine bir hedef belirlemelisin. Hedeflerini büyük tutup onu başarmak için elinden gelen çabayı göstermelisin. Bir spor dalında eğer başarı varsa, orada muhakkak iyi bir de öğretmen ve antrenör vardır. Bu yönüyle başarılarında emeği olan okul idarecilerine, öğretmenlerine antrenörüne ve öğrencimizin ailesine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette ayrıca İbrahim Bey Ortaokulu Müdürü Tugay Koçak, İbrahim Bey Ortaokulu idareci ve öğretmenleri tarafından çıkarılan ‘Leylek Baba’ isimli dergiyi İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na hediye ederek dergi hakkında bilgiler verdi.

İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun başarılı sporcuyu ödüllendirmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla ziyaret sona erdi.

Başarılı Sporcu Kuntoğlu’nu Ziyaret Etti

Başarılı Sporcu Kuntoğlu’nu Ziyaret Etti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber