Başkan Büyükkılıç, İncesu'yu Ziyaret Etti

Başkan Büyükkılıç, İncesu'yu Ziyaret Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İncesu ilçesini ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İncesu ilçesini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, ziyarette, 2020 yılının değerlendirdi, 2021'de yapılacak çalışmaları ele aldı.

Büyükkılıç, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu belirterek, "2020’nin yatırımlarını hatırlayıp, eksikleri neler, onları paylaşalım istedik. 2021’de İncesu’nun beklentileri neler, yeniden gözden geçirelim dedik. Her zamanki gibi sıcak, makul, uyumlu ve yapıcı yaklaşımlarından dolayı belediye başkanımıza, meclisi üyelerimize, İncesu'muzun güzel insanlarına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Çalışmalarına dayanışma içerisinde devam ettiklerini vurgulayan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Hükümetimizin, değerli bakan ve milletvekillerimizin desteği her zaman oldu. Teşkilatlarımız ile dayanışma içerisindeyiz. Altyapı kuruluşlarımızın bereketini yaşıyoruz, yaşamaya devam edeceğiz. Bu arada bizler takdir edersiniz ki icra makamındayız. Başkaları eleştirir, rastgele konuşur. Dedikodulara kulaklarımızı tıkayacağız ve işimize bakacağız. Biz sorumsuz insanlar değiliz. Sorumluluk makamında olanlar sorumsuzca konuşamaz, konuşmamalıdır. İncesu'muz Kayseri'mizin hemen yanı başında. Organize Sanayi'miz gelişiyor, yatırımlar artıyor. Pandemi sürecinden sonra güzel günler hepimizi bekliyor. Birliğin, beraberliğin bereketini yaşayacağız, hiç endişeniz olmasın. Bizleri seven, güvenen, bu şehrimize hizmet etme fırsatı veren İncesulu güzel insanlarımıza minnet duyuyor, teşekkür ediyoruz."

İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek de 2021'nin her yönüyle büyükşehir ve diğer ilçeler için atılım yılı olmasını dilediklerini ifade etti.

 

Başkan Büyükkılıç, İncesu'yu Ziyaret Etti

Başkan Büyükkılıç, İncesu'yu Ziyaret Etti

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber