Başkan Çalışkan Avcıbaşı Kupası Ödül Törenine Katıldı

Başkan Çalışkan Avcıbaşı Kupası Ödül Törenine Katıldı

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü tarafından düzenlenen Avcıbaşı Kupası ödül törenine katıldı.

Fikret Ünlü Atış Poligonu’nda gerçekleştirilen Avcıbaşı Kupası ödül törenine katılan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyalarını ve ödüllerini verdi.

Ödül töreninden sonra sporcularla bir süre sohbet eden Başkan Çalışkan şöyle konuştu; " Her alanda sporcularımızın daha iyi şartlar spor yapabilmeleri için önemli yatırımlar yapıyoruz. Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık ve Doğa Sporları alanında faaliyet gösteren sporcularımızın için daha donanımlı ve modern bir poligonu Karaman'a kazandıracağız" dedi.        

Avcıbaşı Kupası ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber