Başkan Çalışkan; 'Ayrı Gayrı Yok'

Başkan Çalışkan; 'Ayrı Gayrı Yok'

Bir dizi inceleme ve ziyaret için Şanlıurfa’ya giden Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile bir araya gelerek kent merkezinde incelemelerde bulundu.

Karaman Belediyesi ve Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi’nin kardeş şehir ilan edilmesi ile Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve beraberindeki heyet Viranşehir’de temaslarına devam ediyor. Başkan Ertuğrul Çalışkan, Başkan Yardımcısı Duran Karaağaç, Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Sarı, Beytullah Karakaş, Ahmet Kapar, Reşit Kızıldeniz ve belediye birim müdürleri ile birlikte Viranşehir’de bir dizi açılışa katıldı.
   

Beraberindeki heyet ile birlikte ziyaretler gerçekleştiren ve toplantılara katılan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, dün de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile birlikte geçtiğimiz günlerde Viranşehir adliye binası önünde yapılan bombalı terör saldırısında zarar gören alanda incelemelerde bulundu. Ayrıca Viranşehir Kapalı Semt Pazarının açılışına katılan Başkan Çalışkan; bölge halkı tarafından büyük ilgi gördü.
 

  Daha sonra yapılan toplantılarda, heyetler arasında belediyecilik anlamında fikir alışverişinde bulunuldu. Düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şu ifadelere yer verdi: “Uzun yıllar boyunca ülkemizin en büyük sorunu haline gelen terör örgütleri bu bölgede yaşayan milletimize büyük acılar yaşattı. Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi 780 bin kilometrekare olan bu topraklar üzerinde 80 milyon kardeşiz. Ayrı gayrımız yok.
   

Çok şükür devletimizin kararlılıkla yürüttüğü terörle mücadele operasyonları ile bu topraklar özlediğimiz huzura ve güvene kavuştu. Şimdi sıra buradaki kardeşlerimizin en iyi hizmeti almasına geldi. Biz de Karaman Belediyesi olarak bu doğrultuda Viranşehir’e her türlü desteği vereceğiz.”dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber