Başkan Çalışkan Beşiktaşlılarla İbrala Kültür Evinde

Başkan Çalışkan Beşiktaşlılarla İbrala Kültür Evinde

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan bu hafta Cumartesi günü oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçını İbrala Kültür Evinde Karaman Beşiktaşlılar Derneği ile birlikte izledi.

Gayet güzel bir aile ortamında izlenen maçta zaman zaman heyecanlı dakikalar yaşandı. Beşiktaş'ın 2-1 galip gelmesi ile Başkan Çalışkan ve Beşiktaşlılar İbrala Kültür Evinden mutlu ayrıldılar.

Karaman Beşiktaşlılar Derneği'nden yapılan açıklamada ;

"Karaman Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan bu akşam bizlerle birlikte Beşiktaş - Bursaspor maçını izleyerek bizleri onurlandırdılar ve mutlu olduk. Konu ile ilgili haber yapmanız bizleri sevindirecektir ve Karaman'da tribün taraftarlık kültürüne katkı verecektir. Emekleriniz için teşekkür ederim. Saygılarımla." denildi.

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber