Başkan Çalışkan Fuar ve Kongre Merkezini İnceledi

Başkan Çalışkan Fuar ve Kongre Merkezini İnceledi

Karaman Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Fuar ve Kongre Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan inşaat alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye tarafından il genelinde yürütülen çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Projelerin bütün aşamalarını yakından takip eden Başkan Çalışkan, bölgenin en büyük fuar ve kongre merkezlerinden biri olacak olan Fuar ve Kongre Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. 20 bin metrekarelik alana inşa edilen Fuar ve Kongre Merkezinin tüm ünitelerini gezerek yetkililerden bilgi alan Başkan Çalışkan, merkezin 2016 yılı içerisinde hizmete gireceğini söyledi. 

Başkan Çalışkan, söz konusu yatırımla ilgili yaptığı değerlendirmede: “Elmaşehir Mahallesi’nde yapımı devam eden Fuar ve Kongre Merkezi öncelikle Karamanımıza büyük prestij kazandıracak. Bodrum, zemin, 1. kat ve teras kattan oluşan proje; 1500 m2’si fuar alanı olmak üzere toplam 8750 m2 kapalı alana sahip. Ulusal ve uluslararası organizasyonlara cevap verebilecek kapasitede tasarlanan Fuar ve Kongre Merkezinde; Açık ve kapalı fuar alanları, konferans ve seminerler esnasında simültane (aynı anda) dil çevirilerinin yapılabileceği toplantı salonları, sergi salonları, yeme-içme salonları ve otopark alanları yer alacak. Bu yıl içerisinde yapımı tamamlanacak olan merkezimiz bütün bu yönleriyle sadece Karaman’a değil, ülkemize ve hatta Avrupa’ya bile hizmet verebilecek” dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber