Başkan Çalışkan Oyunu Anafartalar Okulunda Kullandı

Başkan Çalışkan Oyunu Anafartalar Okulunda Kullandı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Oyunu Anafartalar Okulunda Kullandı.

İlkokulu okuduğu Anafartalar Okulunda oyunu kullanan Başkan Çalışkan'a okul müdüründen sürpriz.

İlkokulu okuduğu Anafartalar Okulunda oyunu kullanan Başkan Çalışkan'a okul müdüründen sürpriz. Başkan Çalışkan'ın ilkokulda okul kayıtları için çekilen fotoğrafını göstererek sürpriz yapan okul müdürü referandum günü başkanı hatıralarına götürdü.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan oyunu kullanmadan önce gün boyu okulları gezerek vatandaşlarla sohbet edip görevlilere kolaylıklar diledi. Okul bahçesinde ders çalışan bir kız çocuğu ile bir süre oturan çalışkan "Bir kez daha vatandaşlık görevimizi yaptık. Referandumlar milli iradenin tecelli ettiği önemli süreçlerdir, demokratik bir süreçtir. Her zaman söylediğimiz gibi bu demokratik süreçte görüş beyan eden her vatandaşımızın görüşü saygıdeğerdir.

Bu anlamda şu ana kadar Karaman'da son derece barış içinde güzel bir atmosferde referandumun işlediğini görüyoruz. Şimdi artık söz milletindir, karar milletindir. Bütün gün sandığa giden vatandaşlarımızın düşünceleri ne olursa olsun, neticenin Karaman'ımıza, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber