Başkan Çalışkan, Şehitlerimiz İçin Taziye Mesajı Yayınladı

Başkan Çalışkan, Şehitlerimiz İçin Taziye Mesajı Yayınladı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, dün akşam saatlerinde Şırnak'ın Şenoba ilçesinde meydana gelen helikopter kazası sonucu şehit olan askerlerimiz için bir taziye mesajı yayımladı.

Başkan Ertuğrul Çalışkan mesajında; " Şırnak'ın Şenoba İlçesi'nde dün meydana gelen helikopter kazası sonucu, bölgedeki operasyonları komuta eden üst rütbeli askerlerinde aralarında bulunduğu 13 vatan evladımızın şehit olmuştur.

Hain terör örgütleri ile topyekun mücadele ettiğimiz bir zamanda yaşanan elim kaza sonucu kaybettiğimiz vatan evlatlarımızın derin üzüntüsünü kalbimizde yaşıyoruz.

Terörle mücadelede son aylarda çok büyük başarılar elde etmemizi sağlayan bu askerlerimizin kahramanlıklarını, ülke ve millet olarak asla unutmayacağız.

Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor; şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı, sabır ve metanet diliyorum Milletimizin başı sağolsun"ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber