Başkan Çalışkan ve Ekibi Viranşehir'de

Başkan Çalışkan ve Ekibi Viranşehir'de

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve beraberindeki heyet, kardeş belediye Viranşehir de Kaymakam Ömer Çimşit'i makamında ziyaret etti.

Viranşehir Kaymakamlığında gerçekleşen ziyarete; Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Başkan Yardımcısı Duran Karaağaç, Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Sarı, Beytullah Karakaş, Ahmet Kapar, Reşit Kızıldeniz ve daire amirleri ile Viranşehir Belediyesi Başkan Yardımcıları Aslan Çiftçi ve Müslüm Demir katıldı.

Ziyarette, Viranşehir Belediyesi ile kardeş belediye olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, ortak projeler üreterek Viranşehir'i daha da güzelleştireceklerini ifade etti.

Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber