Başkan Çalışkan Viranşehir'de

Başkan Çalışkan Viranşehir'de

Bir dizi inceleme ve ziyaret için Şanlıurfa’ya giden Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ile bir araya gelerek toplantılara katıldı.

Karaman Belediyesi ve Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi’nin kardeş şehir ilan edilmesi ile Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve beraberindeki heyet temaslarda bulunmak üzere Viranşehir’e gitti.

Başkan Ertuğrul Çalışkan, Başkan Yardımcısı Duran Kabaağaç ve Abdullah Bağırgan, Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Sarı, Beytullah Karakaş ve Ahmet Kapar ile birlikte Viranşehir’de bazı toplantı ve etkinliklere katılarak gerçekleştirilecek projelerle ilgili yatırım alanlarını gezdi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın başkanlık ettiği toplantılarda, belediyecilikle ilgili ve Viranşehir’e yapılması planlanan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Viranşehir Belediyesi ile kardeş belediye olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, ortak projeler üreterek Viranşehir'i daha da geliştireceklerini ifade etti.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber