Başkan Çalışkan, Yapımı Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Başkan Çalışkan, Yapımı Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Karaman Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanarak trafiğe açılan köprülü kavşaklar üzerinde çevre düzenleme çalışması yürütüyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan çalışmaları yerinde inceledi.

Karaman Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Doğukışla Köprülü Kavşağı ve Zembilli Köprüsü etrafında düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında köprü altında ve etrafında bulunan refüjler üzerinde parke ve yeşillendirme işlemi yapılacak.

Diğer yandan Doğukışla Köprülü kavşağı üzerindeki muhtelif yerlere de sıcak asfalt uygulaması yapılıyor.

Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Şehrin en önemli güzergâhları üzerinde yapımını tamamladığımız köprülü kavşaklar sayesinde bu noktalardaki ulaşıma kalite ve güven getirdik.

Yerleştirdiğimiz aydınlatma sistemleri ile kavşaklarımız daha modern bir görünüme kavuştu. Son olarak köprüler ve çevresinde bir takım düzenleme çalışması gerçekleştiriyoruz. Refüjler üzerinde yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışması yapacağız. Çalışmalarımız kısa sürede tamamlanacak”dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber