Başkan Çalışkan'dan 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

Başkan Çalışkan'dan 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

Başkan Çalışkan: "İhaneti Unutmadık, Unutturmayacağız"Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

15 Temmuz Şehitlerimizi Anma ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayımlayan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bundan tam 2 yıl önce 15 Temmuz 2016 tarihinde, milletimiz dünyada eşi benzeri görülmemiş bir ihanet girişimi ile karşı karşıya kalmıştır.  Devlet içerisinde yuvalanmış, üzerlerine askeri üniforma giymiş alçak bir ihanet şebekesinin unsurları tarafından milli orduya ait silahlarla vatandaşımız şehit edilmiş, binlerce vatandaşımız yaralanmış, gazi meclis bombalanmış, halkın iradesi ile seçilmiş parlamenter rejim askıya alınarak yerine bir dikta yönetimi tesis edilmeye kalkışılmıştır. Bu hain kalkışmanın başaktörünün FETÖ/PDY olduğu aşikârdır. Milletimizin ülkesine ve iradesine kararlı bir şekilde sahip çıkması karşısında, ne silahlar, ne tanklar, ne helikopterler ne uçaklar işe yaramamıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ölümüne dik duruşu ve aziz milletimizin canları pahasına tanklara, toplara ve kurşunlara göğüslerini siper etmesi sayesinde hainler kalleş emellerine ulaşamamışlardır.

Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile indiğimiz meydanlarda genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla çocuğuyla, hiçbir siyasi ideoloji gözetmeksizin, tek nefes, tek yürek bir şekilde milli iradeye sahip çıktık. Tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet anlayışı ile tüm İslam Dünyası'nın umudu olan, her karış toprağı şehitlerimizin kanları ile sulanan bu Cennet vatanımızı bedeli ne olursa olsun sonuna kadar savunmaya kararlıyız.

Türkiye çok önemli bir süreci aziz milletin 81 ilde ferasetli ve dik duruşuyla, bir an bile düşünmeden canını ortaya koymasıyla atlattı. 15 Temmuz Alçak Darbe Girişim gecesinde 250 vatan evladı şehidimiz ve 2 bin 194 gazimiz oldu. Bu ihaneti asla unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız. Vatanımızın huzuru ve refahı, devletimizin ve milletimizin bekası uğruna gözünü kırpmadan canını veren tüm şehitlerimize Allah'tan Rahmet, Gazilerimize de acil şifalar ve hayırlı uzun ömürler diliyorum.

15 Temmuz’un sene-i devriyesinde, aziz milletimizin 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma ve Milli Birlik Günü'nü kutluyor,  düzenleyecek olduğumuz programlara tüm milletimizi davet ediyorum.”

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber