Başkan Çalışkan'dan Kınama Mesajı

Başkan Çalışkan'dan Kınama Mesajı

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; bu sabah saatlerinde İstanbul'da düzenlenen hain terör saldırısını kınayan bir mesaj yayımladı.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İstanbul Beyazıt'ta meydana gelen terör saldırısından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek şu açıklamayı yaptı:

"Hainler bu sabah saatlerinde, İstanbul Beyazıt'ta çevik kuvvet otobüsüne bir saldırı düzenleyerek bu mübarek Ramazan Ay'ında kirli yüzlerini bir kez daha göstermişlerdir. Bu saldırılarla kalleşler bu aziz milleti devletine ve birbirine karşı güvensiz hale getirerek bu topraklar üzerindeki hain emellerine ulaşmak istemektedirler. Ama bunu asla başaramayacaklar.

Ülkemizin, milletimizin birlik ve beraberliğine kast eden hainler bilsinler ki asla ama asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu hain saldırılar karşısında sabırlı olarak dik duruşumuzdan taviz vermeden, millet olarak bu mübarek günlerde birbirimize daha da kenetlenmeliyiz. Millet olarak birbirimize daha da kenetlenerek akılla, sabırla ve ferasetle inşallah bu sıkıntıları atlatacağız. Mazlumların ve masumların canına kast eden hain terör eylemlerini bir kez daha şiddetle, nefretle ve lanetle kınıyorum.

Hain saldırı sonucu şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah'tan Rahmet, ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber