Başkan Çalışkan'dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Başkan Çalışkan'dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) Efendimizin dünyaya gelişlerinin 1446. yıldönümü nedeniyle her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutladığımız Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Çalışkan mesajında: “Bu hafta, özünde güzel ahlak, doğruluk, barış ve sevgi olan; insanlığın mutluluğunu esas alan İslam'ın evrensel ve çağlar üstü mesajını bize ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in kutlu doğumunu idrak ediyoruz. O, bütün insanlığa kucak açan bir barış ve sevgi öğretisinin taşıyıcısı olmuş, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. Bütün insanlık için örnek bir şahsiyet olan Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'i daha iyi tanıdıkça ve anladıkça, inanıyorum ki mesajının mahiyeti de doğru anlamıyla çok daha güçlü bir şekilde dünyamızda karşılık bulacaktır.

Şiddet, nefret, terör ve bencilliğin küreselleştiği, adalet içinde kardeşçe paylaşma, barış içinde bir arada yaşama özlemlerinin her zamankinden daha fazla öne çıktığı günümüzde, onu doğru anlamak büyük önem taşımaktadır.

Bu düşüncelerle, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunu kutluyor, Her daim Hz. Muhammed (S.A.V) efendimizin yolunda olmak dileği ile âlemlere rahmet olarak gönderilen Resulullah Efendimizin dünyaya gelişlerinin 1446. yıldönümünü kutluyor, onun evrensel barış ve sevgi çağrısında buluşmayı diliyor, bütün hemşehrilerimi sevgiyle selamlıyorum" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber