Başkan Ertuğrul Çalışkan'a Teşekkür Plaketi

Başkan Ertuğrul Çalışkan'a Teşekkür Plaketi

Karaman’ın İhsaniye Köyü’nde her yıl düzenlenen Yörük Şenliği’ne Karaman Belediyesi’nin katkılarından dolayı, şenlik komitesi tarafından Belediye Başkanı Çalışkan’a teşekkür plaketi verildi.

  İhsaniye Köyü Yellibel Kayapınar Yörük Şenliği Tertip Komitesi Başkanı Mustafa Eğilmez ve Komite Başkan Yardımcısı Ahmet Türkben Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret ederek gerçekleştirilen şenliğe katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi verdi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çalışkan,” Karaman’daki en güzel etkinliklerden birisi de bu yıl dördüncüsü gerçekleşen İhsaniye Köyü Yellibel Kayapınar Yörük Şenliği’dir. Karaman’ın kültürü ve tanıtımı için yapılan her faaliyetin destekçisiyiz ve destekçisi olmaya da devam edeceğiz.” dedi. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber