Başkan Ertuğrul Çalışkan'ın Miraç Kandili Mesajı

Başkan Ertuğrul Çalışkan'ın Miraç Kandili Mesajı

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, miraç kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında; Miraç Kandili'ni tebrik ederek, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çalışkan mesajında; "Alem-i İslam'ın ve milletimizin Miraç Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Rabbimden diliyorum" ifadesini kullandı.
    
Başkan Çalışkan’ın Miraç Kandili mesajı şöyle:
“Kandil geceleri, insanımızın gönlünü aydınlatan, toplumumuzun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel gecelerdir.

Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği Miraç gecesi, Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Bütün insanlığın selameti için iyiliği, barışı, dostluğu, kardeşliği, paylaşmayı ve merhameti yüceltmek için çalışmalıyız. İnanıyorum ki, bu kandil gecesi, insanımızın gönlünde bu yönde bir meşale tutuşturacak, kaybolmaya yüz tutan manevi değerlerimizin ve insani hasletlerimizin hatırlanmasına vesile olacaktır.

Bu düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”
 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber