Başkan Oğuz İftarda Evlere Konuk Oluyor

Başkan Oğuz İftarda Evlere Konuk Oluyor

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve eşi Nergiz Oğuz, evlerine konuk olduğu vatandaşlarla iftar ediyor.

Ankara'da Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve eşi Nergiz Oğuz, evlerine konuk olduğu vatandaşlarla iftar ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Oğuz ve eşi Nergiz Oğuz'un iftar vakitlerinde sürpriz yaparak evlerine misafir oldukları vatandaşlarla oruç açtıkları bildirildi.

Ziyaretlerde aile bireyleriyle sohbet eden, çocuklara satranç takımı, kitap, oyuncak ve çeşitli hediyeler veren Oğuz çifti, son olarak Pala ailesinin evine konuk oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Oğuz, Kahramankazan'da 58 bin nüfuslu büyük bir aile olduklarını, ramazanda da vatandaşlarla sürekli bir araya geldiklerini anlatarak, "Ailelerimizle bu mübarek ayın coşkusunu, neşesini paylaşıyoruz. İftar sevinçlerine ortak oluyoruz. Hasta vatandaşlarımızı da ziyaret etmeyi ihmal etmeyerek, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hal hatır soruyoruz." ifadesini kullandı.

Başkan Oğuz İftarda Evlere Konuk Oluyor

Başkan Oğuz İftarda Evlere Konuk Oluyor

Başkan Oğuz İftarda Evlere Konuk Oluyor

Kaynak:Ankara Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber