Başkan Özdemir'den Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Özdemir'den Hayırlı Olsun Ziyareti

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'den Basın Kurumlarına Ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir geçtiğimiz günlerde dijital platformlarda yayın hayatına başlayan NHS Medya ile Kanal 68, Niğde Postası platformlarına ziyaretlerde bulunarak hayırlı olsun dedi.

Güzel bir atmosferde gerçekleşen ziyaretler esnasında Niğde'ye dair konular karşılıklı olarak masaya yatırılarak değerlendirildi. Belediyenin yaptığı hizmetlerle ilgili görüşler ve temenniler dile getirildi.

Her zaman için yerel medyanın yanında olduklarını ifade eden Başkan Özdemir; "İlimizin basın yayın hayatına yeni katılan kurumlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.  Kendilerine çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Şu gerçek çok iyi bilinmelidir ki basın; vatandaşımızın gözü, kulağı ve sesidir. Kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini; ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde yerine getirmektedir. Bu kapsamda yaptıkları çalışmalar ve gayretler için tüm basın mensuplarımızı tebrik ediyorum" dedi.

1.jpeg

2.jpeg

4.jpeg

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber