Başkan Yıldızbaş’tan ‘Hoşgörü’ Çağrısı

Başkan Yıldızbaş’tan ‘Hoşgörü’ Çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman İl Başkanı Durmuş Yıldızbaş, seçim sürecine dair değerlendirmelerini kamuoyu ile paylaştı.

Sürecin hoşgörü çerçevesinde geçmesi temennisinde bulunan MHP Karaman İl Başkanı Yıldızbaş, ‘’Siyasi çalışmalar, içerisinde bulunduğumuz Ramazan Ayı’nın manevi iklimine yakışır şekilde sürdürülmeli’’ çağrısında bulundu.

Halk iradesinin ortaya çıkacağı seçim sürecinin Ramazan Ayı’na denk gelmesi nedeniyle, birlik ve beraberliğe dair hassasiyetlerin en yüksek seviyede tutulması gerektiğini ifade eden Başkan Yıldızbaş konuyla ilgili yazılı açıklamasında;

‘’Geçen yıl bu mübarek ayları birlikte idrak ettiğimiz birçok arkadaşımız, dostumuz ve vatandaşımız vardı ki onlar bugün hayatta değil. Tıpkı onların bu Ramazan’a ulaşamadıkları gibi, bizlerin de bir dahakine erişip erişmeyeceğimiz meçhul. O halde hepimiz, Ramazan-ı Şerif’in istediği ‘Rahmet insanı’ vasfını taşımakla yükümlüyüz. Bu yükümlülüğü, şehrimizin temsilcilerinin belirleneceği 28. Dönem milletvekilliği seçimlerine yansıtmak hepimizin sorumluluğudur. 13’ü partimizden olmak üzere toplamda 70’i aşkın hemşerimiz, aday adaylığı sürecini kendilerini ve politikalarını anlatarak geçirmekteler. Çok sayıda hemşerimiz de gönlündeki aday adayının, mensubu olduğu partisinden aday olarak gösterilmesi adına çeşitli mecralar üzerinden destek vermekte ve demokratik anlamda rekabet etmekte.

Hal böyle olunca, kırıcı söylemlerin sosyal medyaya veya dilden dile dolaşan tezviratlara tesir etmemesi adına dikkatli olmalıyız.

Partilerimiz-siyasi görüşlerimiz farklı olabilir fakat dinimizin, dilimiziz ve şehre dair kaderimizin bir olduğunu hafızamızdan çıkarmamalıyız. Enkaz yığınları arasında milletçe yara sarmaya çalıştığımız bir dönemde, bir de gönüllerde enkaz oluşturmanın kimseye fayda sağlamayacağının bilincinde olmalıyız. Herkes istediği-sevdiği birini aday olarak görmeyi isteyebilmeli ancak, diğerlerine saygıyı unutmamalı. Elbette hem ilimiz hem de ülkemiz açısından çok önemli bir seçimin arefesindeyiz ancak, bu memleket bizim, kim veya kimler olursa olsun sonucu Karamanlının tercihi belirleyecek. Bu vesileyle hemşerilerimin Ramazan’ı Şerifi’ni tekrar kutluyor, ilimizdeki tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum.’’ İfadelerine yer verdi.

mhp-3.jpg

mhp-5.jpg

mhp-2.jpg

mhp-1.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber