Başkan Yılmaz, Türkiye Diyanet Vakfına Kurban Bağışında Bulundu

Başkan Yılmaz, Türkiye Diyanet Vakfına Kurban Bağışında Bulundu

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türkiye Diyanet Vakfına vekalet yoluyla kurban bağışı yaptı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türkiye Diyanet Vakfına vekalet yoluyla kurban bağışı yaptı.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Yılmaz; Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliğinde "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekalet yoluyla kurban kesim programına bu yıl da katılarak destek verdi. TDV Toroslar Şubesine kurban bağışı yapan Başkan Yılmaz'ın kurban vekaletini, Türkiye Diyanet Vakfı adına Toroslar İlçe Müftüsü Bayram Danacı kabul etti.

Bayramın bereketini, dayanışma ve paylaşma ile artırdıklarını belirten Yılmaz, "Kurban ibadetimiz hayırlı olsun. Bizim en büyük zenginliğimiz, birlik ve beraberliğimiz. Bu kampanya da toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biridir. Bağışların, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak olmasının ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığına, Türkiye Diyanet Vakfına ve kampanyada katkısı olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Müftü Danacı ise Yılmaz'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, vekaletle kurban bağış makbuzunu takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber