Başkan’dan Vatandaşlara Milli Çağrı

Başkan’dan Vatandaşlara Milli Çağrı

“Dövizini Bozdur, Ülkene Sahip Çık”

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’dan son günlerde Türkiye’ye yönelik gerçekleşen ekonomik manipülasyonlardan dolayı vatandaşlara bir çağrı geldi. Başkan Çalışkan, vatandaşlara; “Dövizlerinizi bozdurun, ülkemize sahip çıkın” dedi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Türkiye’nin her alanda gelişmesini ve yükselmesini engellemeye çalışan kirli eller, 15 Temmuz da teşebbüs ettikleri hain darbe girişiminin başarısızlığa uğraması karşısında adeta çılgına dönmüşlerdir. Aynı kirli eller ve içerideki işbirlikçileri şimdi de ekonomik bir darbe yapmanın peşine düşmüşlerdir. Özellikle döviz üzerinde oynadıkları oyunlarla 14 yıldır istikrarlı bir şekilde büyüyen Türkiye ekonomisini çökertme planı yapmaktadırlar. Ama unuttukları bir şey var. 15 Temmuz’da canlarını hiçe sayarak tankların, topların, silahların önüne kendisini atan bu millet, bu hain girişimler karşısında da gerekeni yapacaktır.

Yurt içinde ve yurt dışında bulunan tüm vatandaşlarımızı, geçtiğimiz hafta Sayın Cumhurbaşkanımızın da dile getirdiği, ‘Dövizlerinizi bozdurun, yatırımlarınızı altına ve Türk Lirası’na yatırın’ çağrısına destek olmaya davet ediyorum. İnşallah hep birlikte tek yürek, tek millet olarak bu oyunu da bozacağız. Çünkü Başka Türkiye Yok” dedi. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber