Başkanlardan Regaip Kandil Mesajı

Başkanlardan Regaip Kandil Mesajı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay Regaip Kandili dolayısıyla yayınladıkları mesajda;

“Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, kardeşliğe vesile olan, kendimizi sorgulamamız gerektiğini hatırlatan özel gecelerden birisi olan, mübarek Regaip Kandiline erişmenin sevinci içerisindeyiz. Bu kutlu gece, insanların kalplerini birbirlerine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan müstesna zaman dilimlerinden biridir.

Üç aylara girdiğimizin habercisi olan bu gecede, manevi havayı fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları kaldırarak, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlâki niteliklerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; manevi duyguların yoğunlaştığı mübarek üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaib Kandili’nin insanlık için sevgi ve huzurun birlikteliğinde hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verdiler.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber